GOTTNYTTÅÅR



Funderar på att spendera kvällen med Rutger. Hoppas ni får ett mer peppt nyår än mig! SSDD som Beaver hade sagt.

FUUUU

Går inte att somna alltså. Blev sådär helemo helt plötsligt. Blärgh. Kolla lite Star Wars så ska nog detta styra upp sig :)

Sysysy.

Sydde mig en väska. Eller kattkorg om man frågar Wicket!


Shööörts



Klicke på bilden för att komma till shopen! Beställ gärna de där åt mig när du ändå är där!

FET


STARRWARRRS



Hej => Allt är från thinkgeek!

NEW KATEGORI!



Dessa hittar ni HÄR för 10Dollars!



( Ja jag tyckte det var dags för en ny kategori, jag älskar ju nördprylar i alla dess former, så varför inte dela med mig av allt jag hittar till er ? :) Alla prylar jag tycker är värda och vill tipsa om kommer ni hitta under kategorin " GEEKERY"! Tjopp sådär enkelt bara! )

wawawii!



asafint! Måste styra mig en oversize-skjorta nu alltså! Åh, å jag får lite panik över vad man ska ha på sig på nyår? Vill köra Ceremonial-Leia-style men hittar fan ingen vit Batwing-klänning?! BWÄH

Chrajjtsmad

Jul hos oss!


Gooood Juuuuuul!!!



GOJULVA! Snyggbilden bjuder jag på. Herregud vad Linn,Dampet å jag har gått lös under våra år! haha Ha en fantastisk dag nu höööörrrni!

LOOKALIKES



Kom att tänka på detta med lookalikes när min fina Deniz skrev att folk tycker att hon är lik Lady GaGa och Nicki Minaj. Jag tycker ju dock att hon är bra möe snyggare än båda dem!
Jag får vääldigt ofta höra att jag är lik Scarlett. Njä, kanske innan hon opererade sig men ah jag vet inte. Inte så jätte direkt. Men jag tar ju det som en komplimnag då jag tycker Scarlett är sjukt shnögg!

roligaste jag har varit med om måste ju ändå vara när jag,mamma och min plastpappa kom ut från krogen i sthlm och en snubbe var HELSÄKER på att det var jag som spelade Lisbeth Salander, alltså att jag var Noomi Rapace ?! Vadfan liksom?1 hahah det enda lika på oss var ju då kanske det svarta håret och ringen i näsan. haha Vi försökte alla 3 förklara för honom att det inte var jag som spelade Lisbeth men han var pruttsäker på att vi bara sa så för att det inte skulle springa fram en massa folk å fråga efter min autograf. han avslutade det hela med en ;) och "Bra jobbat i filmerna i vilket fall" haha.

I WON!

Wieeee! Jag vanne n bloggtävling! Hahaha blir helt överlycklig! Jag vinner ju aldrig nått^^
Det var på Fatmas blogg jag vann intimraknings-kräm! Nått såntdär nödvändigt som ALLTID glömmer bort att köpa. Eller ja det beror la på om ni rakar er, ni kanske föredrar fluffmuffpåmurran :) WÄIIHOOO!!

True story.



AWIEEE. Ikväll far vi hem mot landet = jag ska krama sönder mina kitties! Tror jag har spenderat mest stålars på deras julklappar iår faktiskt. haha. Spoiled cats! Nu ska jag trycka i mig lite käk sen blire bara chillaxingdeluxe tills vi åker ikväll!

when in boredom.



Blöhhh. Väntar på att kl ska bli halv 4 så jag kan dra mig ner mot sumpancity å styra de sisat julklapparna. WAHAWOIII

Det här med jul.


(Bild från Tussan.)

Jag har suttit och tänkt på det här med jul. Vilken skillnad det är nu från när jag var liten. Nu för tiden ska ungar ha ipods,datorer och sprillans nya mobiltelefoner när de är 10 år gamla.
När jag och mina systrar var små satt vi med leksakskatalogerna och kryssade för alla de 200 sakerna vi ville ha julklapp. Många julklappar blev det också. Ta mig på orden när jag säger att granen inte syntes bakom julklapparna. Inte för att vi fick en massa dyra julklappar men nogfasen fick vi tonvis av dem. Vi pysslade kristyrbokmärken, bakade pepparkakor, gjorde pepparkakshus och bakade julgodis tills vi storknade. Nuförtiden är det färdigköpt, med undantag med ett par få pysselmammor som håller hårt i traditionerna. För mig är julen helig, inte på något religöst sätt utan på det sättet att det är en tid då hela familjen samlas hemma och bara myser järnet. Skilda föräldrar med nya partners kan umgås, syskon låter bli bråk helt och hållet och alla sitter ner runt bordet för att få fram vem som vet minst i TP.
Något jag absolut älskar med julen är att de flesta blir sådär extra generösa och skänker pengar till de behövande. visst önskar jag att folk kunde vara så givande året runt, men hey, är det inte bättre att vara glad för det lilla extra? Det kommer så många enkla sätt att ge något till de som inte har. Bland annat UNICEF's facebooktjänst då man skickar ett sms som kostar 20 ynka kronor och sen kan man ge bort 10 julklappar till sina vänner, och det är bland annat vaccin mot polio,vattenreningstabletter,malariamedicin och saltlösning som behövs för att hålla alla barnen vid liv.

Så jag Älskar julen. Lite mer än vad jag älskar alla andra högtider vi har Sverige.

så nu vill jag önska er alla en riiiktigt God Jul, och glöm inte att vara lite extra snäll mot någon som behöver det :)

Peppad!

Jaopp. Mitt nyårslöfte är att bli slimmad och snygg i vår. Kommer det hållas? Ja som fan. Ni kan ge er fasen på att jag kommer va bruden i de kortaste shortsen med den snyggaste rumpan i sommar! Haha wohoo!


Stahhh wahhhhs.



Klickade nyss hemma denna snygga croptoppen! I löövvvs etsy!

BLAHAWÖ



Åhejåhååå. Nu är det snart julafton. Å vad jag längtar! Hela familjen samlad under ett tak med massa mys!

Cccccompeteee

image description

Är med hos Keela och tävlar om en ritplatta! Gör't ni med om ni är sugna på en fin julklapp till dig själv eller någon du håller kär!

Stöckhöölm.

image description
Är hos mami tills fredag då vi far mot landet för att fira jul! Saknar redan min lillkille :( men åhfyyy vad vi ska mysa under jul! tänkte skutta bort mot djuraffären i veckan och shoppa julklappar åt min lille prins! bortskämda kittens? JA.

Shaaajt



Åka till sthlm? JA. Bakis? JA. Trött? JA.

Uhuhu blir en dusch sen får jag fan ta mig i kragen å fixa upp mig! Posssposs

DEAH LOWD!



jahapp, en blond indian. Nu ska jag dricka kaffe,röka sen ska jag minsann julpyssla hela dagen! Dricka en eller 2 julöl ska det nog hinnas med också!

SHOOOEEES



Klickade just hem dessa. Pris? 285:- GAAH! heaven! Om du vill få en inbjudan till denna makalööösa sida så skriv din mail i en kommentar så fixar jag en inbjudan!

Häjjahujja



Skulle väl inte banga på sånt väder direkt efter nyår va. 25grader varm osv. huuujjjaaa! Men nä, nu ska jag kolla om posten + mitt paket har kommit!

Och btw! Är det bara jag som inte förstår mig på folk runt julen nuförtiden. PLASTGRAN?! FOR REALZ?! Vafaaaaannn säger jag bara! Ska're vara gran så ska det fan minsann vara en riktig en!

Wäääuu



Gomörrn! Ska kila ner och packa ner helgens outfits. Gyyyd vad jag längtar efter Sthlm. Känns som det var ett år sen jag var där sist. :/

Hejja.



Är det någon av er som har prövat detta med ricinolja i håret? Om det fungerar så kanske man ska ge sig in på det så man har långt fint hår till sommaren. Mitt växer ju som ogräs i vanliga fall men det kan ju inte skada att speeda upp processen!

Cccompete!



Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 600:- hos den tjusiga Angelica. Presenkortet är hos Spader Dam och skulle jag vinna så tänkte jag klicka hem detta. Klänning till mig, halsband till syster och brosch till kära farmor. Håll tummarna!

HÄPPÅRE



Vaknade av att 2 kitties gick bananas i sängen. Tur att de är så jävla söta. Annars hade man ju kanske blivit arg.
Imorrn äre freedagfreeedaaagfreeeedaaag och jag får äntligen dra till Sthlm. Gyyyd vad jag ska krama ihjäl mina fina vänner! Ja nu vet ni!

CutcutBleachbleach.



SÅDÄRÅ. Från svart axellångt hår till Gul Prisfrippa får väl duga för idag. Ska bleka på håret en gång till sen får det bli silverschampo tills jag dör typ. AWESOME

GEMÄJ



Fick hem nyårsklänningen idag som jag beställt. HELL NOES. Satt bra över rumpan. Ja jag fick en jättefin rumpa i den. Men wayyy to big i midjan och alldeles för liten över boobsen. Tjena krångliga kroppen man ska ha. Funderar på om jag ska åka och köpa mig lite tyg å sy en istället. Då får en ju rätt mått iaf.
Ovan ser ni bilder från förra nyåret. Eller GAGA-Aftonen som vi kan kalla den. RED WINE, GAAGAAGAGA. Sjukt fin helg med sjukt fina människor. Vad som händer detta nyåret vet jag ju då ej?

Nu vill jag ha fredag och åka till mitt saknade Stockholm. Ska krama ihjäl alla fina brudar å karlar. JAUHJJA!
Sen kan snabbt få bli helgen därefter då det ska firas Fulafton med världens underbaraste människor. Det är ju helt bananas vilka fantastiska människor jag känner. Tänk vilken tur jag har.
Ja som ni kanske märker är någon på bra humör idag. Det snöar, min lillkille kommer hem ikväll och julkänslan är på topp!

Nu ska fixa Deniz julklapp sen blire kaffe foSHOO!

Pris Stratton



Klippklipp sa saxen ja! Pris från världens bästa film. Vet ni inte vilken det är så FY på er.

Back down south.



Jag vill ha sommar och skjuta pickadoll. Mhm.

Beauty and the beast.



Lätt bästa Disneyfilmen. Kollade på den innan jag somnade igår och vaknade full av inspiration så nu går pennan på högvarv. Vill ha stålars så jag kan köpa tyg och sy en massa.

Nej nu jävlar.



Jag är så jävla förbannad att jag sitter å skakar å dötjuter. Fick precis veta att världens bästa lillebror blir så jävla mobbad i skolan att han inte vågar gå dit. När jag får tag på ungjävlarna som gör livet surt för lillebror så blire fan näspen slagna upp i hjärnan. Död åt idiotiska skitungar som fått sån jävla pissig uppfostran att de måste göra livet jobbigt för andra att må bra. DÖ SKA NI ERA JÄVLA PISSRÅTTOR.

Stallone?



När jag var yngre trodde jag att det var Sylvester Stallone som sjöng i den här låten. hah. Fett mysig är den hursom!

Pissfitta :)




Mensvärk,feber,hosta,förylning,snorjävelosvosv = världens idiothumör.
Har spenderat halva dagen med att böla ihjäl mig å andra halvan med att varit så jävla arg att jag velat slå hela världen på käften. Väldans bra när man är sådär smygarg på vissa människor med. Grow somw fucking balls and speak your mind. BLÄHH. Nu ska jag fortsätta vara bitter och kolla Misfits.

Ccccompete.

Snubblade över denna tävlingen och jag skulle ju mer än gärna vinna! Jävlarrr vad jag skulle gå lös på kicks! Vilket behövs då min ht göt uppror och vill se ut som ett jävla bombnedslag. Wäuh.

mwähähä



Medans alla andra får gå på Sci Fi mässan idag så ligger jag istället hemma å är sjuk + mensvärkar :'( Om någon av er få som läser min blogg ska dit så får ni pilla lite på Landos mustasch från mig. uhuhuhubuuhuhu. Så ja, idag får helt enkelt bli en kolla Star Wars/ Blade Runner-dag. Inte helt dåligt det heller iofs.

blöh



Jag saknar att ha sommar och mysa med massa djur. uäh. Kila runt i shorts å bikinitopp,öla med fint folk,åka flotte i sthlm, sitta ute till soluppgången,dricka öl tills man storknar, ta minisemestrar med vänner och allt annat mys som hör till.

Inte ens vinter ute ju. VART FAN ÄR SNÖN?!

HAH



Alltså.. Inatt drömde jag att alla mina polare försökte dra ner mina byxor och stoppa upp sina pekfingrar i stjärten på mig. Vadihelvete?! HAde visst även sex med en brudpolare som hade fått en penis.? vad händerrrr?

G'Mornin!



Dricker kaffe, saknar mitt långa hår, funderar på vad som ska göras idag osvosvosv. Vill vara frisk nu ja tack!

RSS 2.0