STHLM!!!



Idag drar jag till sthlm! Så det firar vi med en bild på mig när jag var skitliten!
Ikväll blire Bob Wayne på lilla hotellbaren med fint folk å på lördag blire häng med snyggaste Deniz! Vi ska på Porky Royale's förkrök sen blire This is halloween,halloween,halloween ! Ska styra det sista på min kostym nu minsann! Måste bara hitta en jäkla kofta jag kan ha och dölja mig under tills man kommit in i bunten med lättklädda brudar. haha. Kör ju på slampdeluxe iår då jag har varit väldans påklädd de senaste maskeraderna jag varit på. höhöh. Nä, kaffe å sy! Åså en jävla massa Creedence på högsta volym!

Världens bästa fader.



Jaaa. Vart skulle jag ta vägen utan den gubben? Ångesthelvetet antagligen.

Så Jäkla Obehaglig.



Leave me alooooone :(

Calm the fuck down.


TROLOLOL



Tog väl ungefär 15 min efter att syrran hade kommit tills vi fnissade så hårt att kaffet sprutade ur munnar och näsor. Körda brudar? JA.
Saknar förövrigt att vara blond. Efter halloweenfesten då jävlar ska det blekas sönder hår kan jag säga er!
Fast nu blire Hangover 2 och mys med missebebisar!

Sweet Dreams.


(Griseknoa å jag 2009? Myspys)

Jag blir så glad när folk berättar om sjuka drömmar de har haft! Jag är nämligen en jedimaster på att drömma helt insaneeee stuff.

Har bland annat drömt att jag var kär i en utav mina bästa vänner och när jag såg henne pussas med sin karl så blev jag så arg att jag födde(?) 2 svarta barn sådär mitt på gatan.

Jag har drömt att jorden var en apelsin och att vi människor bodde i de där små groparna som då var gigantiska dalar. (Jag var självklart president över världen)

Jag har drömt att hela jorden invaderades av elaka dinos varav jag stötte på min första i skolan, han stod på ett motionsband och tränade å när han skulle ryta åt mig hade han vanliga människotänder och inga vassa dinotänder...

eh ja jag kan ju fortsätta all night long men detta får räcka för nu. Nu ska jag ta en kaffe/cigg sen börja på Krilles julklapp! yäy

The Young Ones



Sitter med en kopp kaffe i handen och glor The Young Ones. Fyfan vad man fnissar sönder sig.  Brittisk humor är ju fan det bästa som finns. Eller ja allt när det gäller tv-serier gör britterna bäst så :)

I love drugs and I love you.



Nu kan det ju få bli nästa vecka prick nu typ. Drar till Sthlm och hänger med världens bästa människor, kramar lite på mami, slampar ut mig på halloweenfest och dricker drinkar med mina favorittösar. Kommer bli så jävla bra. Ska bli så sinnes skönt att slippa Hasselfors. Fast först kan det ju få bli tisdag så man kan styra prylar till ens outfit. Jobbiga är att min klädsel ser så jävla bra ut på skiss och i huvudet att den antagligen kommer se förtäääääskig ut i verkligheten. Men JAJA vad är väl en jävla bal på slottet?

AHAHAHAHAHHH!!!





Alltså JAG DÖR. ROOUUNDABOOUUNNNND! hahaha

Blade Runner

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... Time to die.


It's on bitch!


Maaaaat

Köttfärslimpa fylld med ärtor å lök. Rivna morötter och hemmastyrd gräddsås. OMNOMNOMS.


FREE BIRD



Åka rullbräda och posa ska man visst göra.
Vaknade runt 9 av en skitunge som var höööngrii. Ner å styrde frulle, mys med katter åså lite pyssel. Nu ska jag kolla serier sen blire storstädningdeluxe.

LOKI.

Åhmingudvadjaglättskulleliggamerej.

Min nya crush. Mhmbabe!


SSDD

Vill. Ha. Halloweenfest. Nuuuuuuuuu!


Mysdeluxe!

Kollar quest for Camelot med skitungen som ska sova här idag! Fäätttmääämyyys!


PossPoss.


FANBOYS.



To most people Star Wars is just a movie.. Well NOT TO US.

Did they ever get their head stuck in a bucket trying to be Darth Vader?
Did they name their right hand Leia? WE DID.


Åh alltså. Ni som inte har sett Fanboys LÄR ju göra't. Fyfan vad underbar den är. Hysteriskt skratt ena sekunden å nästa så bölar man hjärnan ur sig. Lövelövelöve.

Pastarehab Day 2.



(förra årets halloweenoutfit.)

Gick in på dag 2 utan ens så mycket som en sked pasta. Darrar om händerna, svettas om ryggen och hallucinerar om flygande tagliatelle. NÄ, så äre ju inte. Men FY vad sugen på spaghetti jag är. öhh. För er som inte vet så äter jag pasta typ 3 ggr om dagen och kände att det var dags för oss att ta ett litet break.

ÅSÅ till Anonym som kommenterade FROM THE DIRECTOR OF THE RAZORBLAAADE, om det inte är Bea som skrivit som redan vet detta, så har ju jag faktist käkat middag med Olof som är med i reklamfilmen. Sjukt ballt om jag får säga't själv.


Annars då? Jo... har mest ont i magen, är godissugen, vill ha tips på bra filmer åååså tycker jag att mina jävla katter ska fatta att de ska mysa med mig å inte ligga där nere å sova å ha sig. hmpf. 'ääeehhehehejrå.

WHEN IN DOUBT.



Jag har så brutalt ändrat mig om vad jag ska vara på halloweenfesten. Jag är så svag. Haha. Ni som känner bara sådär liiitegrann kan nog klura ut hur jag kommer se ut! Nu blire kafffäää!

OLDSCHOOL



HAHa , hittade en mapp med massa gamla bilder i! Dör ju fan lite! Pillade i töjhornet i ena örat direkt å nu ska jag bara hitta en 2,4ring/hästsko till snoken. Har du en till salu så shläng iväg en kommentar!

I said fuck youuu, get a liiiife.



Nä, jag kan inte alls spela gitarr. Vafan gör jag med en i händerna? Posar? Ja, det är jag ju bra på att göra.
Nu ska jag mala en massa IT Crowd och GARVA LÄPPEN av mig till Chris. Fyfan vad mycket kärlek man kan ha för en mäniska man aldrig träffat. GÄLET.

Å-N-G-E-S-T



Ah shit.. En gång i tiden var jag sådär smal,smärt å snygg. Dags att återfå den kroppen tror jag minsann. Vi börjar idag. Vi tar en halvmil nu och en 8km'are ikväll. Vintern 2011, here I come!h

SSDD



Idag ska jag dö lite till Dreamcatcher. Mest för att herr Lee är det snyggaste som finns. Eller ja Duddits är ju prick sötast i världen och jag gråter alltid floder i ångest så fort han kommer in i bild. Men ah. hah. Fett värd film mjauu!

Strange dreams.


Hejjahejjagammalochoredigeradbild.

Drömde inatt att jag var SÄPO som jobbade med ett plastikkirurgsfall i thailand. Mitt fordon var en trimmad moppe som gick så jävla fort att folk trillade omkull som gick bredvid vägarna. hah fett värt. Bakgrundsmusiken var Motöööörhääääd på svinhög volym och alla inblandade människor var folk jag känner på riktigt. haha så jävla skumt. Vaknade med världens adrenalinkick och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen.

Nu ska jag kolla lite film, jag har hört att det är sånt man gör på söndagar och man är bakis/wrestling/snyggkarls-lös. ( vilket förövrigt suger mer än något annat) Höst är ju helt värdelöst utan spooning. Eller ja, det finns ju alltid böcker och kattungar men äh.. Hörs sen va.

DRUNKEN LULLABIES



SmygfylleYoda och fint folk. Är kattvakt åt syrrans misse medans hon är på dejt.  Laga mat,diska å kolla film står på dagens meny. Har redan lite förångest inför imorgon då det kommer slå mig på riktigt att man inte är i sthlm längre = suger pung.

Vill börja jobba nu. MVH Rastlös tjej.

FROM THE DIRECTOR OF...THE RAAAZORBLAAADE.



Idiotosdeluxe. Idag blir det systrahäng for the win! Kommer bli fett! Åhh vad mycket jag har att berätta! uhuhuh

Mys

Häng med tösa!


Whaddupbuttercup.


Bros before hoes?



Livets största bullshit.

Here we go again.



Bruden med beslutsångesten över bloggplattformar. Jajjemen. Då ska vi se hur länge man blir kvar här.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0