MHMBakat pepparkakor som aldrig förr! Goda blev de mä! Nu ska jag styra käk sen åter till pysslandet!  Tänkte att ni kanske ville veta!

Gomorrn å sådär.Känner att det är dags för frulle och lite Sanctuary. Sen blire att pyssla med julklappar och baka lite pepparkakor tror jag minsann :) Om inte febern tar över och dödar mig först det vill säga. HEIPA

Blogga å sådära.Glömde visst bort'dä. Men nuså. Ska vi se om man kan komma igång på riktigt. Fast inte just nu, för nu pysslar jag. HEIPA!

BWÄHHar haft några grymt pissiga dagar vilket mest har resulterat i söndergråtna ögon och svullna ögonlock. blähh. Men ikväll får jag åka tillbaks till mitt älskade sthlm och hänga med världens bästa å det gör mig ju glad iaf.
Näe, dricka lite kaffe sen kolla till hur Lussebullen mår.

wäuhGår inte somna. Saknar mina kittens, min pappa och tillochmed min lillebror. haha. Åså saknar jag att hänga med bruden på bilden! Världens underbaraste Deniz! Vi har varit internet"polare" o massa år men började hänga på riktigt för inte alls längesen men goddamn I like that chick! Bruden med världens underbaraste skratt CHECK. Kom "hem" nu va!!

PHOTOBOMB!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Liten bildbomb från dagarna som har varit. Det är ju galet hur bra man mår i hela själen av dessa människor. Lövelövelöve på er!

WAWAWII!Idag ska jag hänga med min bästa Deniz! Vi ska dricka öl sen kolla Misconduct på Harry V James. Ska bli så jäääävla kul att träffa Danny! Var väl tretusen år sen sist! wihiii!

RSS 2.0